ADIYAMAN / MERKEZ - Gümüşkaya Ortaokulu

Şbt

Yaşadığımız çevreyi güzelleştirmek ve öğrencilere doğa sevgesini aşılamak amacıyla okul bahcemizde 30 zeytin ağacını toprakla buluştu.

Şbt

7 Mart 2024 tarihinde okulumuzda kitap okuma yarışması düzenlenecektir.

Ock

JRC-ER firiması ve okul müdürümüz İsmail YAYLAGÜL'ün katkılarıyla okulumuzda bilgisayar laboratuvarı açılmıştır. Emeği geçen herkese teşşekkürlerimizi sunarız.

Kamu Hizmet Standartları

Ara

Okulumuzun marka ve tescil belgesi almasında emeği geçen herkese teşşekkürlerimizi sunarız.

Ara

Okulumuzda bursluluk kazanan ve derslerinde üstün başarı gösteren öğrencilerimize kurum müdürümüz sayın İsmail YAYLAGÜL tarafından tablet hediye edildi.

Ekm

2023-2024 eğitim öğretim yılı 1. dönem veli toplantısı velilerimizin yoğun katılımlarıyla gerçekleştirildi.Toplantıya katılan tüm velilerimize teşşekürlerimizi sunuyoruz.