ADIYAMAN / MERKEZ - Gümüşkaya Ortaokulu

Nis

Gerçekleştirmiş olduğumuz bilim fuarına Adıyaman İl Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Mustafa GÜMÜŞ, Eğitim Bir-Sen ve Memur-Sen Adıyaman İl Başkanı Ali DENİZ, Gümüşkaya Köyü Muhtarı Hasan ÜNLÜ, Adıyaman AR-GE biriminden öğretmenler, Gümüşkaya İlkokulu Öğretmen ve Öğrencileri ziyarette bulundular.

Şbt

"Köyümüz Yeşilleniyor" Projesi kapsamında 10000 fidan dikiminin ilk etabı olan 3500 fidan dikimi gerçekleştirildi. Fidan Dikim etkinliğine Adıyaman İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Hakan GÖNEN, Adıyaman Orman İşletme Müdürü Sayın Ahmet Fatih ÖNAL, Köy Muhtarımız Sayın Hasan ÜNLÜ, Okulumuz ve İlkokul İdare, Öğretmen ve Öğrencileri, Köy İmamı, Orman İşletme Müdürlüğü Çalışanları ve Köy Halkı katılım gösterdi.